21/05/2020

L’avorriment

Durant aquests mesos de confinament i durant el nostre dia habitual, les rutines i els imputs que rebem ens deixen poc marge per l’avorriment. Encara que ens sembli que no fer res és està perdent el temps, és necessari que a la nostra vida, potser una mica cada dia, ens avorrim per reinventar-nos, trobant noves maneres de fer, per valorar el temps, etc. Però sobretot, avorrir-nos ens fa desenvolupar la creativitat i la imaginació, construint escenes i mons de joc que mai podríem arribar si no haguéssim estat una estona avorrides.

A continuació, posem al vostre abast uns articles que parlant sobre l’avorriment i els seus beneficis.

Per una banda, en el diari El País ens parla sobre “El aborrimineto de los niños durante la cuarentena, clave para su desarrollo”.

Consultar l’article aquí.

 

Per altra banda, en la web d’Etapa Infantil també parlen de l’avorriment com una bona opció titulant l’article com “El aburrimiento estimula la imaginación infantil” i oferint algun recurs de com actuar davant d’un infant que manifesta aquest estat.

Llegir l’article aquí.

I, finalment, en el diari La Vanguardia, també trobem un article que parla de que l’avorriment té beneficis en el desenvolupament de l’infant i potencia moltes qualitats com ara la creativitat. L’article s’anomena “Si quieres ayudar a los niños, ¡deja que se aburran!” i el podeu trobar aquí.  

 

Si feu fotos o vídeos de les propostes, ens podeu etiquetar al Facebook (@fortpienccasalinfantil) o a l’Instagram (@CasalInfantilFortPienc) i compartir-les amb el hastag #JuguemFortPienc. També ens les pots enviar al correu electrònic (infants@fortpienc.org)

 

Pujar