Projecte educatiu


Dins del Casal Infantil es duen a terme diferents projectes educatius:


DIVENDRES FAMILIARS

És l’espai del Casal Infantil destinat a tots els infants (0-12) i les seves famílies. Les tardes de divendresfacilitem les estones de joc en família facilitant l’accés a recursos i propostes diferents dividits per espais segons l’edat. 


ACTIVITATS INTERGENERACIONALS

Amb aquest projecte, volem crear un espai per fomentar les relacions entre els infants i els participants del Casal de Gent Gran de Fort Pienc. Periòdicament s’organitzen activitats amb la col·laboració de les persones voluntàries i usuàries del Casal de Gent Gran i dels infants, que després es duen a terme a un dels dos espais. D’aquesta manera, uns i altres comparteixen experiències, coneixements, emocions i moments.


SERVEI DE PRÉSTEC

Els jocs de taula són dels primers jocs normatius que introdueixen els infants al seu lleure. Són grans eines educatives que ens permeten treballar habilitats molt diferents dins d’un context lúdic i amé. I, a més, són grans elements socialitzadors, que propicien bones estones compartint i aprenent. És per aquest motiu que, des del Casal Infantil de Fort Pienc, impulsem un servei de préstec de jocs de taula, al que podran accedir tots els infants que siguin socis de l’espai i endur-se, durant una setmana, algun dels jocs que tenen a la seva disposició.


TARDES DIGITALS

Avui en dia les tecnologies i aplicacions digitals són un fet que ha arribat a totes les esferes de les nostres vides, incloent-hi el joc i l’oci. Per aquest motiu, des del Casal Infantil Fort Pienc volem fomentar un bon ús dels videojocs i les tablets, amb coneixement i adequats per cada etapa infantil. De manera periòdica dediquem una tarda a dinamitzar algun dels videojocs més divertits i adients pels infants.