El Centre Cívic Ateneu Fort Pienc


El Centre


El Centre Cívic Ateneu Fort Pienc és un equipament municipal del Districte de l’Eixample que ofereix un gran ventall de serveis i activitats culturals per a tothom: infants, adults i gent gran. Hi podràs realitzar cursos i tallers així com gaudir de diferents mostres d’expressió artística, com la música clàssica, la música moderna, el cinema i l’art contemporani. Un equipament dinàmic i obert al barri on tothom hi pot trobar allò que li interessa.

Segueix tota l’actualitat del centre a facebook, twitter i instagram.

Si no et vols perdre cap activitat subscriu-te al nostre butlletíTallers Culturals

Elaborem trimestralment una proposta de tallers culturals amb la intenció d’oferir una programació variada atenent a les diferents inquietuds dels usuaris: tallers d’humanitats, benestar personal, expressió, recursos, gastronomia, tallers en família…

Si no et vols perdre cap activitat subscriu-te al nostre butlletí


Programació Cultural

Cada trimestre oferim un catàleg de propostes culturals de qualitat per acostar les diferents disciplines artístiques als nostres usuaris: música clàssica, música moderna de petit format, cinefòrums per generar debats entorn diferents temàtiques i exposicions d’art contemporani, així com de temàtica social.

Si no et vols perdre cap activitat subscriu-te al nostre butlletí


Informació

Us mantenim informats de tot el què passa al centre, tant a la recepció del mateix, com amb la programació impresa de totes les activitats.

Si no et vols perdre cap activitat subscriu-te al nostre butlletí


Servei del Casal Infantil

El Casal Infantil és un espai lúdic que el Centre Cívic Ateneu Fort Pienc ofereix a les famílies amb infants de 0 a 3 anys i de 4 a 12 anys. Els infants tenen la possibilitat de compartir el seu lleure i gaudir-ne, relacionant-se amb una finalitat creativa, socioeducativa, cívica, cultural i inclusiva. És sobretot un espai de JOC. Els infants, amb l’acompanyament d’un educador/a, juguen i aprenen jocs de sempre i nous, relacionant-se amb altres i autogestionant-se el temps.


El Centre Cívic disposa de diverses sales de formació adaptables a les necessitats de cada activitat (aules taller, gimnasos i cuina), una sala d’exposicions i un auditori per les propostes musicals i escèniques així com per conferències i formacions. Descobreix aquí tots els espais del Centre Cívic.

El Centre Cívic Ateneu Fort Pienc forma part d’una illa d’equipaments integrats. L’arquitecte Josep Llinàs va idear aquesta illa basant-se en un model arquitectònic i urbanístic inspirat en els principis que defensa l’urbanisme sostenible. Aquesta illa es caracteritza per aglutinar en un mateix espai diversos equipaments públics disposats al voltant d’una plaça (un centre cívic, una biblioteca, un mercat municipal, una residència i centre de dia, una escola bressol i un CEIP). Els usos mixtes de l’illa ajuden a dinamitzar i canalitzar els fluxos, a la vegada que es constitueix un espai públic obert a la ciutat.

Consulta aquí les notícies relacionades amb el centre

Gen. 2019 – Nuvol Programacio Cultural Nuvol Programació Cultural
Gen.2019 – La Vanguardia BCNegra –La Vanguardia
Nov. 2016 – Article a El Periódico sobre l’obra que l’artista Violeta Ospina presenta a l’exposició /Resistències/مقاومة/  http://bit.ly/2fv1Gzi
Sep. 2016 – L’exposició Càlams i Vinyetes al Periódico “La primavera del cómic árabe”
Jun. 2016 – 10 anys del projecte “Percepcions de la ciutat” http://bit.ly/2eMoHQd
Març 2015 – Taller de Correcció postural a BTV https://www.youtube.com/watch?v=6Or0c4sbZcM
Març 2015 – Taller d’estimulació sensorial per a nadons a BTV https://youtu.be/d81KTr1bgCg
Gen. 2015 – Isabelle Laudenbach i Isabel Vinardell, els Dimart Alternatius a BTV https://youtu.be/mkk-MM_DN1w
Gen. 2015 – Residències de creació BCN-TNS 2015 https://youtu.be/KkhmP7Kk514
Des. 2014 – Entrevista a Paula Ramos, coordinadora del Casal Infantil per La Mostra Jocs i Joguines a BTV https://youtu.be/EKNerWqoZgg
Gen. 2013 – Article sobre l’artista tunisiana Rania Werda (Residencia de Creació TNS>BCN 2012) Tendències, Rania Werda
Gen. 2013 – Entrevista a Ràdio 3 a Xavier de Luca sobre el projecte JISER, http://bit.ly/2dFf0yi
Gen. 2011 – Article sobre l’artista tunisià Mohammad Ben Soltane (Residencia de Creació TNS>BCN 2010),  Premsa rebregada de Tunísia