El Centre Cívic Ateneu Fort Pienc és un equipament municipal del Districte de l’Eixample que ofereix un gran ventall de serveis i activitats culturals per a tothom.

Hi podràs realitzar tallers culturals, participar de xerrades i gaudir de diferents mostres d’expressió artística: arts escèniques, música clàssica i moderna, cinema i art contemporani.

Un equipament dinàmic i obert al barri on tothom hi pot trobar allò que li interessa.

El Centre Cívic disposa de diverses sales de formació adaptables a les necessitats de cada activitat (aules taller, gimnasos i cuina), una sala d’exposicions i un auditori per les propostes musicals i escèniques així com per conferències i formacions. 

Serveis

Tallers Culturals

Elaborem trimestralment una proposta de tallers culturals variats atenent a les diferents inquietuds dels alumnes: tallers d’humanitats, creativitat, benestar personal, expressió, recursos, gastronomia, tallers en família…

Programació Cultural

Cada trimestre oferim un catàleg de propostes culturals de qualitat per acostar diferents disciplines artístiques als nostres espectadors i usuaris a través de la música, el cinema, les arts plàstiques i el pensament.

Cessió d'espais

El servei de cessió d’espais, consisteix en la cessió i/o lloguer d’espais i material tècnic a entitats, grups professionals o empreses per a la realització de les seves activitats.


Servei del Casal Infantil

Espai lúdic dedicat a les famílies amb infants de 0 a 3 i de 4 a 12 anys; A partir del joc com a eina educativa creem un espai de relació on compartir les estones de lleure, descobrir, experimentar i relacionar-se.

Història

El Centre Cívic Ateneu Fort Pienc forma part d’una illa d’equipaments integrats. L’arquitecte Josep Llinàs va idear aquesta illa basant-se en un model arquitectònic i urbanístic inspirat en els principis que defensa l’urbanisme sostenible. Aquesta illa es caracteritza per aglutinar en un mateix espai diversos equipaments públics disposats al voltant d’una plaça (un centre cívic, una biblioteca, un mercat municipal, una residència i centre de dia, una escola bressol i un CEIP). Els usos mixtes de l’illa ajuden a dinamitzar i canalitzar els fluxos, a la vegada que es constitueix un espai públic obert a la ciutat.

Pujar