11/01/2017

Programació cultural ’17

Vols conèixer les activitats culturals que tenim preparades per aquest trimestre?

Iniciem l’any amb una programació carregada de concerts de música clàssica, música folk i pop, de documentals i pel·lícules que ens posaran els pèls de punta i d’exposicions que no ens deixaran indiferents.

Una vegada més col·laborem amb El Documental del més projectant Diaris de Kandahar, Inside i Shadow girl.
Iniciem un cicle de cinema negre clàssic en col·laboració amb BCNegra, dins del qual trobarem històries d’espies, actrius que ja han viscut els millors moments i rosses amb un passat inquietant.
Podrem gaudir de films com El tercer Hombre, El Crepúsculo de los Dioses Vértigo.

No podem deixar de comentar tres films sobre històries emotives i realistes que ens presenten uns/es joves realitzadors/es dins del cicle Noves Mirades. Aquestes són A cambio de NadaLoreak, Les Amigues de l’Àgata i 10.000 km.

Pel que fa a la música, seguim amb els cicles de Música Clàssica i amb els Dimarts Alternatius.
Els divendres seguirem gaudint d’uns concerts de diversos estils i gairebé sempre dins d’un format de música de cambra on també s’inclouen espectacles que combinen la música amb altres formes d’interpretació com l’òpera o el gènere musical.
Musics com Quars, Cia.Trascènic, Duet Bruleé, Felipe Celis, Ljubica Bukvic, Yeshosua Escobedo, A3Ensemble, Marta Arbonés, Rosa Maria Campasol, Viviana Salici, Il gesto armonico, Oscar Alabau i Scissors Quartet seran els que ens faran gaudir dels divendres al vespre.

Anant cap a un altre estil més modern, tindrem un dimarts al mes un concert de petit format on podrem escoltar el millor folk, pop i jazz de l’escena actual catalana.
Tindrem l’oportunitat d’escoltar a Minimal Hits, HowLin’ Dogs i a l’Anna Francesch i Max Villavecchia.

I no ens oblidem de les exposicions! De l’11 de gener fins al 18 de febrer tenim l’exposició col·lectiva dirigida per Patricia Esteve, Posa’t al meu lloc. Un projecte fotogràfic que ens endinsa en mons quotidians posant en relleu que tots tenim molt en comú malgrat les nostres diferències culturals i generacionals.

Per saber més informació sobre les dates de les activitats, cliqueu aquí.

Ens veiem al centre cívic!

Pujar