Km 0 – Festival IN-EDIT – “Les Resilients”

Com cada tardor des de fa 17 anys arriba a la nostra ciutat el festival de documental musical In-Edit. Durant 10 dies es poden veure més de 50 documentals en estrena al nostre país i moltíssimes activitats paral·leles.

A més, per tercer any consecutiu, a la secció Km.0 seleccionen els millors documentals locals i els apropant-los als barris de la mà de la xarxa Centres Cívics de Barcelona,  presentacions amb els directors i protagonistes, perquè conegueu de primera mà les històries que s’hi expliquen, ja que com a Festival continuen amb la voluntat de donar veu a històries properes i artistes locals.

Ens tornem a unir a aquesta iniciativa coincidint amb la celebració del festival.  Explorarem i coneixerem les històries que ens toquen de més a prop, emocionant-nos, divertint-nos i sobretot compartint.

Les Resilients

Direcció: Cristina Madrid – Espanya, 2019, 48 min.

Una reflexió sobre la nova consciència de l’espai de les dones en la música contemporània feta a Barcelona. Artistes com Clara Peya, Roba Estesa, Tribade o The Sey Sisters parlen sobre la seva experiència i el seu compromís polític migrant i/o feminista així com de la necessitat de generar nous i empoderadors referents femenins.

Km 0 – Festival IN-EDIT

Km.0 – Festival In-Èdit

Dia
Dimarts 29/10/2019 21:30

Entrada lliure. Cal reserva prèvia, les places són limitades.

Reserva d’entrades: a partir del dilluns de la setmana corresponent.

Un cop començat l’espectacle no es permetrà l’entrada a la sala.

Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva.

Reserva d’entrades presencialment, per correu electrònic (fortpienc@fortpienc.org), per telèfon (93 232 78 27) o bé a través de Inscripcions Online

Pujar