Alba Morena

Las dos edades és el primer disc d’Alba Morena en el qual debuta com a cantant, compositora i productora. És un relat del trànsit de la infància fins a la maduresa a través de peces originals on aborda temes com el suïcidi, el dol, l’amor tòxic i la consciència-herència familiar entre uns i altres. I ho aconsegueix fent ús de la música electrònica i alhora la urbana, sempre amb tocs de clàssica, flamenc i gèneres alternatius. L’espectacle Las dos edades és un viatge conceptual i artístic on combreguen disciplines com el teatre i la dansa.

Alba Morena, formada en el cant líric i el jazz, passant per gèneres mediterranis i amb aires de flamenc i també passant pel líric i el jazz, Alba Morena té un estil que fusiona amb la pròpia producció i que basa en un so urbà alternatiu, amb tocs de música clàssica, fruit de la seva formació acadèmica. La seva música busca emocionar i despertar llocs de l’ànima de qui escolta. Ofereix una experiència nostàlgica i intensa, però també molt potent. Proporciona un acostament constant de gèneres actuals, però sempre fent al·lusió a l’essència.

 

Dia
Divendres 14/10/2022 20:00
Espai
Sala d'actes
A càrrec de

Alba Morena , veu i electrònica – Carmela C. Font, cello – Jorge Retuerta, viola

ENTRADA LLIURE – CAL RESERVA PRÈVIA

  • Música Clàssica i Cinema: Dilluns corresponent a la setmana de l’activitat.
  • Vespres de Jazz i Xerrades: Dilluns anterior a la setmana de l’activitat.
  • Barcelona Districte Cultural: Quinze dies abans de l’activitat.

Les persones que no es trobin presents 20 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva.

Un cop començat l’espectacle no es permetrà l’entrada a la sala.

Reserva d’entrades al 93 232 78 27 i a www. fortpienc.org  Accés preferent per persones amb mobilitat reduïda i persones amb necessitats especials.

Pujar